Let & Lækkert

Lækre salater og andre retter der gør din hverdag lettere...

FANDANKOs Store Brød

FANDANKOs Store Brød


Mørkt Surdejsbrød
Mørkt surdejsbrød består af masser af frisk hvedesurdej, samt en specialfremstillet rug-surdej. For struktur i brødet er hvedemelet tilsat rugmel og  durumkerner, og til sidst lidt mørkt ristet maltmel, så den markante mørke farve kommer frem. Et virkelig godt madbrød, der gør sig til næsten al slags mad.” 

Emmer brød
”Emmer brød el. Emmer Pavé, som formen indikerer, er et brød hvor den gamle nordiske kornsort, Emmer, indgår. Et brød der tæt og saftigt, med en lidt sej skorpe. Emmer melet er suppleret med hvedemel, samt frisk hvedesurdej og durum-surdej.”  

Honning/Valnøddebrød
”Honning/Valnøddebrød, el. Miel-Noix som franskmændene kalder det, er et autentisk og rustikt rundt brød, hvor de ristede valnødder og solsikkekerner, komplementeret af honningen, giver et helt fantastisk brød. Grunddejen er en blanding af hvedemel og fuldkornshvedemel, piftet op med frisk surdej og maltede hvedeflager, - til sidst et drys rugmel på toppen af brødet.”  

 Olivenbrød
”Et lyst, let og luftigt oliven madbrød, tilsat masser af velsmagende oliven og olivenolie. Bagt med en blanding af hvedemel og durummel, tilsat frisk hvedesurdej.”


 

39,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage