DYGTIG KØKKENASSISTEN/CATER SØGES TIL FANDANKO

Vi har supertravlt på FANDANKO og leder efter en dygtig køkkenassistent, der kan supplere vores - i forvejen dygtige team.


Lidt om dig

Du har erfaring som kok, køkkenassistent eller Cater og opfatter dig selv som en dygtig fagmand og du går op i dit arbejde. Du har gerne nogle års erfaring fra en lignende stilling, og du nyder at eksperimentere med spændende råvarer og du er i stand til at tænke ”ud af boksen”

Du skal være indstillet på at arbejde i en virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi forsøger hele tiden at blive bedre end i går og har derfor brug for en person, som kan komme med kreative og skøre input, der kan gøre hverdagen bedre for dine kollegaer, dig selv og ikke mindst for alle vores fantastiske kunder.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er kvalitetsbevidst og ikke går på kompromis med dit arbejde.
  • Du har gerne flere års erfaring i restaurationsbranchen.
  • Har økonomisk sans og er ansvarlig og hjælpsom
  • Du er en initiativrig ildsjæl, som sætter en ære i at bakke op om dine kollegaer, kan bevare overblikket og har en solid ansvarsfølelse.
  • Ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et skønt køkken + familievenlige arbejdstider.

Du kommer til at arbejde i et nyt og moderne køkken. Vi har alle nødvendige arbejdsredskaber og du får fri mulighed for at udfolde dine kreative evner.

Vi kan tilbyde attraktive arbejdstider. Primært i tidsrummet 07.00-15.00/10.00-18.00 på alle hverdage, samt hver 2. lørdag. – Har du andre ønsker til arbejdstider, er vi meget fleksible.  

Vi knokler igennem, når det kræves, og har en god omgangstone og et godt sammenhold.

Stillingen er til tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Lyder det interessant?

Hvis det lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning + cv til medindehaver Carsten Pedersen via mail: info@fandanko.dk

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så giv mig et kald på 26743192 (I tidsrummet 08.00-19.00)