• Klassisk dansk jul - A la FANDANKO

    KLASSISK DANSK JULEFROKOST - A LA FANDANKO
    Julemad med et twist...
    7 lækre retter:

    CONFITERET ANDELÅR
    Serveres med sprød og råsyltet rødkål

    MARINERET SVINEKAM
    Med puffede flæskesvær og æbleflæsk  (Skal lunes)

    RØGET LAKSERYG
    Med persillerods panna-cotta

    PRESSET SVINETERRIN
    serveres med syltede rødbeder og sennepscreme

    MARINERET GAMBAS
    Med citron aioli

    LANDPATE
    Med syltede svampe og sprød Pancetta

    GLASERET GRIS
    Med en dejlig kartoffeltærte (skal lunes)

    NYBAGT BRØD

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Klassisk dansk julemenu, tilbydes i perioden 06/11-23/12.
    Har du ikke selv mulighed for det, luner vi gerne de varme retter for dig.

    Til de ekstra sultne...

     

    Som supplement til vores jule tapas piccolo, kan vi tilbyde:
     
    Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce
    Pr. person kr. 35,00

    2 slags oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød
    Pr. person kr. 49,95

     


    Til dem der bare ikke kan undvære det...
    Klassisk dansk grønlangkål, med medister fra Slagter Holmberg, karamelliserede kartofler, hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet sennep.
    Retten er klar til opvarmning i egen ovn. Har du ikke selv mulighed for det, gør vi det gerne.
    Pr. person kr. 65,00

     

    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 06/11-23/12
    149,00 kr
    Læg i kurv
  • Jule tapas Piccolo

    JULETAPAS PICCOLO
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

    7 lækre retter:

    JULESYLTE AF SPRÆNGT AND

    Serveres med råmarineret rødkål.

    HJEMMERØGET PERLEHØNEBRYST
    Med safransyltede blomkål og karsecreme.

    GRILLET OG MARINERET GRIS
    Med puré af saltbagt selleri, samt mandelknas

    MARINEREDE TIGERREJER
    På sprød salat og romesco

    BAGT UNGHANEBRYST
    Med skorzonerrødder og persille aioli 

    LANGTIDSSTEGT KALVEFILET "SALTIMBOCCA"
    Med salviecreme og ristet parmaskinke

    RILETTE AF KOLD - OG VARMRØGET LAKS.

    Med honningglaseret rødbede

    NYBAGT BRØD

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Jule Tapas Piccolo, tilbydes i perioden 06/11-23/12.

     
    Til de ekstra sultne...
    Som supplement til vores jule tapas piccolo, kan vi tilbyde:
     
    Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce
    Pr. person kr. 35,00

    2 slags oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød
    Pr. person kr. 49,95

    Til dem der bare ikke kan undvære det...
    Klassisk dansk grønlangkål, med medister fra Slagter Holmberg, karamelliserede kartofler, hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet sennep.
    Retten er klar til opvarmning i egen ovn. Har du ikke selv mulighed for det, gør vi det gerne.
    Pr. person kr. 65,00


    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 06/11-23/12
    169,00 kr
    Læg i kurv
  • 11 retters Luksus jule tapas

    Luksus jule tapas
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

    7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter

    Kolde retter:

    JULESYLTE AF SPRÆNGT AND
    Serveres med råmarineret rødkål.

    HJEMMERØGET PERLEHØNEBRYST

    Med safransyltede blomkål og karsecreme.

    GRILLET OG MARINERET GRIS
    Med puré af saltbagt selleri, samt mandelknas

    MARINEREDE TIGERREJER

    På sprød salat og romesco

    BAGT UNGHANEBRYST

    Med skorzonerrødder og persille aioli 

    LANGTIDSSTEGT KALVEFILET "SALTIMBOCCA"

    Med salviecreme og ristet parmaskinke

    RILETTE AF KOLD - OG VARMRØGET LAKS.

    Med honningglaseret rødbede

    NYBAGT BRØD

    Varme retter:

    FYLDT RAVIOLI VENDT MED BRAISERET KALVESKANK
    og en lækker svampesauce

    STEGT PORCETTA
    Med bagte rodfrugter

    Desserter:


    RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE
    og en lækker kirsebærsauce

    2 SLAGS GODE OSTE

    Med abrikos-mangochutney og nybagt brød

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 06/11-23/12.
    Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.

     
     
    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 06/11-23/12
    249,00 kr
    Læg i kurv
  • Grønlangkål - tilkøb julemenuer

    Til dem der bare ikke kan undvære det...

    Kan vi tilbyde en veltillavet traditionel grønlangkål, serveret med en skøn medister fra Slagter Holmberg, karamelliserede kartofler, hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet sennep.
    Pr. person kr. 65,00
    Retten er klar til opvarmning i egen ovn. Har du ikke selv mulighed for det, gør vi det gerne.
    Tilbydes fra d. 06/11-23/12

    Julemenuer tilbydes fra d. 06/11-23/12
    65,00 kr
  • Ris a la mande

    Ris a la Mande - Ekstra tilbehør til julemenuer 

    Hjemmelavet ris a la Mande, tilsmagt med hvid chokolade og serveret med en lækker kirsebærsauce
    Julemenuer tilbydes fra d. 06/11-23/12
    35,00 kr
  • Lækre oste

    2 slags oste- Ekstra tilbehør til julemenuer 

    2 slags lækre oste med hjemmelavet abrikos-mangochutney og nybagt brød.

    Tilbydes kun i forbindelse med køb af julemenuer.

    49,95 kr