Juletapas Piccolo - 8 skønne retter

Juletapas Piccolo - 8 skønne retter

FANDANKOs bud på en skøn julefrokost - Mulighed for tilkøb af flere retter
Menuen tilbydes i perioden 07/11-23/12

Rillette af varmrøget laks
med bagt marineret glaskål og ærteskud.

Store håndpillede rejer
med brøndkarse-dip og citronperler.

Grillet og marineret gris
med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas.

Rosa-stegt oksefilet
med juleinspirerede pickles og friterede løg.

Sprængt andebryst
med æblepeberrod a la æbleflæsk.

Confiteret gris
med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet på grønne urter.

Juleinspireret pølse
med karamelliserede løg og salat af grønkål og granatæble.

Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede
med confiteret persillerod, trøffelcreme og urtestøv.

Nybagt brød

KOLDE TILKØB:

En lækker sild
Hjemmelavet karrysild, tilsmagt med bl.a. æble, løg og purløg. Hertil godt rugbrød.
PR. PERSON KR. 35,00

2 slags oste fra Arla Unika
med hjemmelavet grøn tomatmarmelade og nybagt brød.
PR. PERSON KR. 49,00

Risalamande med hvid chokolade
og skøn kirsebærsauce.
PR. PERSON KR.39,00


VARME TILKØB:
 

Sprød Vol-au-vent
med ragout af braiseret kalveskank og svampe.
PR. PERSON KR 49,00

Jule-Burnt ends BBQ
marineret gris med et twist af jul. Lun rødkålssalat med nødder, appelsin og krydderurter
PR. PERSON KR 39,00


 DET MED SMÅT:

  • Maden er anrettet i eksklusive portionsbakker.
  • Ved minimum 10 kuverter, anretter vi gerne på pæne sølvfade/skåle.
  • Forudbestilling nødvendigt
  • Tilkøbsretter tilbydes kun ved samtidigt køb af julemenu.
 

 

 

179,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage