11 retters Luksus jule tapas

11 retters Luksus jule tapas

Luksus jule tapas
FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter

Kolde retter:

Unghanebryst
med skorzonerrødder og persille aioli

Rillette af varmrøget laks
med honningglaseret rødbede

Marineret gambas
med citron-aioli og semitørret tomat

Grillet og marineret gris
med puré af selleri og mandelknas

Rosastegt kalvefilet ”a la Saltimbocca”
med salviecreme og ristet landskinke

Andeterrin af sprængt and
med krydret rå-marineret rødkål

Grillet julepølse fra Slagteren i Gistrup
med løg relish og salat med grønkål og granatæble

NYBAGT BRØD

Varme retter:

FYLDT RAVIOLI VENDT MED BRAISERET KALVESKANK
og en lækker svampesauce

STEGT PORCETTA
Med bagte rodfrugter

Desserter:


RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE
og en lækker kirsebærsauce

2 SLAGS GODE OSTE

Med abrikos-mangochutney og nybagt brød

Det med småt...
Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 04/11-23/12.
Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.

 

 
 

249,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage