11 retters Luksus jule tapas

11 retters Luksus jule tapas

Luksus jule tapas
FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost
7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter
Menuen tilbydes i perioden 02/11-23/12
KOLDE RETTER:

Store håndpillede rejer

med brøndkarse dip og citronperler

Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede

med bagte jordskokker, trøffelcreme og urtestøv


Rillette af varmrøget laks

med honningglaseret rødbede

Confiteret svinebryst

med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet med grønne urter

Grillet og marineret gris

med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas

Rosastegt oksefilet

med juleinspireret pickles og syltede rødløg

Andeterrin af sprængt and

med krydret rå-marineret rødkål

NYBAGT BRØD

LUNE RETTER KLAR TIL OPVARMNING I EGEN OVN: Skriv en bemærkning, hvis FANDANKO skal varme maden,

Grillet julepølse fra Slagteren i Gistrup
med karamelliseret løg og salat med grønkål og granatæble

Sprød Vol Au Vent
med ragout af braiseret kalveskank og svampe

DESSERTER:

RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE

og en lækker kirsebærsauce

2 SLAGS GODE OSTE

Med abrikos-mangochutney og nybagt brød

Det med småt...

Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 02/11-23/12.
Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.
Menuen tilbydes i perioden 02/11-23/12

259,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage