Vores betingelser

Fandanko ApS 
Gammel Gugvej 19 
9000 Aalborg
CVR: 31284791


Bestilling
Når du køber via Fandanko.dk skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du skal vælge leveringstidspunkt og gennemføre betalingen. Du modtager herefter en ordrebekræftelse af din bestilling per e-mail.

Priser
Alle priser er med dansk moms og eventuelle afgifter. Der tages forbehold for pris- og trykfejl samt udsolgte varer.
 
Produktbilleder på shoppen kan afvige fra det leverede produkt.
Produktbilleder der er afbilledet på www.fandanko.dk kan afvige fra den vare du køber. Produktbilleder er blot ment som inspirationsbilleder og IKKE en nøjagtig kopi af den vare vi leverer.
Produkt/vareteksten vil altid være afgørende for varens indhold.


Afbestilling
Ordrer som er bestilt og/eller betalt via fandanko.dk kan kun afbestilles efter særlig aftale. Kontakt os på tlf. 98162211
 
Afbestillingsregler december 2021 gældende for vores standardmenuer.
På grund af nedlukningen og de ekstraordinære omstændigheder omkring COVID 19, får vi mange spørgsmål om regler i forbindelse med afbestilling.
 
Sådan gør du, hvis du har brug for at ændre eller afbestille en bestilling 

Ifølge Forbrugeraftaleloven er køb af føde- og drikkevarer ikke omfattet af fortrydelsesret.
 
Men men men …
Vi kan altså bedst lide at smile sammen med dig.
Når vi modtager en bestilling fra dig, handler vi ind, forbereder din ordre og indkalder personale. Så vi har selvfølgelig udgifter i forbindelse med dine bestillinger. 
Men vi har forståelse for, at du måske er nødt til at afbestille din ordre. Derfor hjælper vi dig så godt, vi kan.  
 
Afbestillingsregler gældende fra 8. december.

1. Har du brug for at afbestille hele dit arrangement eller reducere den med mere end 10% - og gør du det inden 7 dage før afvikling, tager vi mod din afbestilling uden omkostninger. 

2. Ønsker du at afbestille hele dit arrangement eller reducere den med mere end 10% - og gør du det 6 dage eller mindre før afvikling, er vi nødt til at kræve en godtgørelse på 75% af prisen. 


Husk at vi kan anrette stort set alt i corona-venlige portionsbakker.

 Fortrydelsesret
Ifølge Forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret.
Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.

Afhentning på FANDANKO
Venligst vær opmærksom på, at forudbestilling af mad, ikke giver fortrinsret til ekspedition ved kassen. Vi ekspederer kunder i den rækkefølge de kommer ind i butikken.
 
Vedr. levering.
I spidsbelastninger og ved trafikale situationer der er udenfor vores kontrol, forbeholder vi os retten til, at levere maden +/- 30 minutter fra det ønskede tidspunkt. I 99% af alle tilfælde, leverer vi indenfor det ønskede tidspunkt. Hvis der opstår forsinkelse, vil vi bestræbe os på, at kontakte Dem.
 
Betaling & Gebyr
Der modtages Visa/Dankort, MasterCard, JCB og American Express. Vores internetbutik fungerer i samarbejde med PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer). 
Betaling med EAN nummer, bliver tillagt et fakturagebyr på kr. 25,00. Kun muligt for offentlige institutioner. Standard betalingsbetingelse er netto 8 dage.
EAN fakturaer bliver indsendt til eksternt scanningsbureau. Indtaster du ved en fejl et forkert EAN nummer og/eller fakturaoplysninger, og vi dermed er nødsaget til at gensende fakturaen, vil der blive pålagt et ekstra administrations/fakturagebyr på kr. 75,00 eks. moms.   
Betaling med almindelig papirfaktura, bliver tillagt et gebyr på kr. 50,00. Kun muligt efter aftale med FANDANKO.

Vi anvender den højeste sikkerhed indenfor betalingsløsninger ved brug af SSL (Secure Socket Layer) kryptering. Så længe du browser (kigger) på siden er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger (navn, adresse, kreditkortnr., mm.) går du ind i et sikret område. Husk i øvrigt at du altid er sikret mod tab ved misbrug, når du benytter dit kort på internettet.

Sådan virker betalingen.:
  1. Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato & kontrolcifre
  2. Dine data sendes krypteret (kodet) til PBS
  3. Du får svar på om din transaktion er godkendt eller afvist
  4. Du modtager en bekræftelse på ordren pr. E-mail
  5. Pengene trækkes først fra din konto i det øjeblik varerne afhentes
  6. Fandanko.dk anvender Wannafind.dk's betalingsgateway. Betalingen med kreditkort i denne butik er derfor sikkert og certificeret af PBS.

 

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os,kan du indgive en klage til:
Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse info@fandanko.dk