Kære kunde

Corona-smitten stiger lige nu i det danske samfund, og det har fået de danske sundhedsmyndigheder til at skærpe restriktionerne. På FANDANKO gør vi alt for at passe godt på både vores kunder og vores personale og samtidig sikre, at I få en god og tryg oplevelse, når I handler hos os.

Krav om mundbind
Fra torsdag den 29. oktober skal alle kunder bære mundbind, når de handler i butikken. Hvis du ikke selv har et mundbind, får du et af os i forretningen – De er ganske gratis.  

Udover udlevering af gratis mundbind sørger vi for, at der godt med plads til alle i forretningen og at alle holder passende afstand. Der er opsat spritdispensere flere steder, så vi kan opretholde en god håndhygiejne og ved begge kasser er der opsat afskærmningsskærme.
Vi har et max på 5 kunder i butikken ad gangen.

Vi anbefaler at du handler online. På den måde sikrer vi en hurtig og effektiv ekspedition og minimerer ventetiden for den næste kunde. Er du utryg ved at besøge butikken, kan vores chauffør levere maden frem til det sted du ønsker. Hurtigt, bekvemt og sikkert. Mad der skal leveres, skal du bestille senest dagen før på fandanko.dk  

Afbestilling
Ordrer som er bestilt og/eller betalt via fandanko.dk kan kun afbestilles efter særlig aftale. Kontakt os på mail: info@fandanko.dk.
I hastetilfælde kan du kontakte os på tlf. tlf. 98162211.


Fortrydelsesret
Ifølge Forbrugeraftaleloven er online køb af fødevarer, drikkevarer og andre varer til husholdningens løbende forbrug ikke omfattet af fortrydelsesret.
Umiddelbart efter at din ordre er gennemført, planlægges produktionen af din mad.
 

 

 

Med venlig hilsen

Carsten Pedersen og hele FANDANKO teamet.