Tapas

FANDANKOs Jule Tapas

FANDANKOs Jule Tapas

JULETAPAS
FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost
Menuen tilbydes i perioden 02/11-30/12

8 SKØNNE RETTER:

Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede
med bagte jordskokker, trøffelcreme og urtestøv

Store håndpillede rejer

med brøndkarse dip og citronperler

Rillette af varmrøget laks

med honningglaseret rødbede

Confiteret svinebryst

med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet med grønne urter

Grillet og marineret gris

med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas

Rosastegt oksefilet

med juleinspireret pickles og syltede rødløg

Andeterrin af sprængt and

med krydret rå-marineret rødkål

Julepølse fra Slagteren i Gistrup

med karamelliseret løg og salat med grønkål og granatæble

NYBAGT BRØD

Pr. person kr. 169,00
Menuen anrettes i eksklusive portionsbakker.
Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade der skal returneres til FANDANKO


TILKØB TIL DE EKSTRA SULTNE


Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce

Pr. person kr. 39,00


2 slags europæiske oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød
Pr. person kr. 39,00

Det med småt…
Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade/skåle, som du skal returnere til FANDANKO.
Det er nødvendigt at du forudbestiller menuen.
Menuen tilbydes i perioden 02/11-30/12


169,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage