Lækre salater og andre retter der gør din hverdag lettere...
Mørkt Surdejsbrød
Mørkt surdejsbrød består af masser af frisk hvedesurdej,
samt en specialfremstillet rug-surdej. For struktur i brødet er hvedemelet
tilsat rugmel og durumkerner, og til sidst lidt mørkt ristet maltmel, så
den markante mørke farve kommer frem. Et virkelig godt madbrød, der gør sig til
næsten al slags mad.”
Emmer brød
”Emmer brød el. Emmer Pavé, som formen indikerer, er et brød
hvor den gamle nordiske kornsort, Emmer, indgår. Et brød der tæt og saftigt,
med en lidt sej skorpe. Emmer melet er suppleret med hvedemel, samt frisk
hvedesurdej og durum-surdej.”
Honning/Valnøddebrød
”Honning/Valnøddebrød, el. Miel-Noix som franskmændene
kalder det, er et autentisk og rustikt rundt brød, hvor de ristede valnødder og
solsikkekerner, komplementeret af honningen, giver et helt fantastisk brød.
Grunddejen er en blanding af hvedemel og fuldkornshvedemel, piftet op med frisk
surdej og maltede hvedeflager, - til sidst et drys rugmel på toppen af brødet.”
Olivenbrød
”Et lyst, let og luftigt oliven madbrød, tilsat masser af
velsmagende oliven og olivenolie. Bagt med en blanding af hvedemel og durummel,
tilsat frisk hvedesurdej.”