Gourmetkasse

VÆLG MELLEM
  • HOVEDRET KR. 225,00
  • 2 RETTER KR. 275,00
  • 3 RETTER KR. 320,00
Minimum 4 personer. Samme menu til alle personer.Bestilles senest dagen før inden kl. 12.00

1. Indtast antal personer

Antal personer 0,00 kr (Pris opdateres automatisk ved valg)


2. Sammensæt din menu, vælg frit mellem forret, hovedret og dessert.

FORRETTER
  • Ikke valgt
  • Mini tapas – 3 stk. spændende tapas efter kokkens valg, med ditten & datten.
  • Fisketallerken 3 små kolde anretninger. Serveres med pesto og sprød salat
  • Vitello a la FANDANKO – grillet kalvefilet med tuncreme, kapersbær, citron og persille
Alle forretter serveres naturligvis med FANDANKOs lækre brød
Frit valg pr. person kr

59,-



HOVEDRETTER – Alle hovedretter er klargjort til opvarmning i egen ovn. Vejledende tider medfølger.
  • Ikke valgt
  • Tournedos af oksemørbrad med cremet svampesauce samt ristet italiensk bacon.
  • Entrecote af mør oksefilet med trøffelsmør og rødvinssauce samt kartoffel tærte
  • Marineret lammeryg med rosmarin sky og Pommes Duchesse
Alle hovedretter serveres med 3 lækre slags grønsager efter kokkens valg.
Frit valg pr. person kr

225,-



DESSERTER
  • Ikke valgt
  • Desserttallerken – 3 slags italienske konditorkager med syltede frugt og bær
  • Pandekage a la FANDANKO – Fyldt med hvid chokolademousse og chokolade-profiteroles.
    Hertil syltede brombær
  • Flydende chokolade kage (skal bages ca. 10 min ved 180 grader) Serveres med passions puré og frisk frugt
Frit valg pr. person kr

59,-





3. Tilkøb FANDANKOs lækre hjemmelavede is.

Du har mulighed for at tilkøbe FANDANKOs lækre hjemmelavede is.
500 ml. – rigeligt til 4 personer.
PR. Bøtte kr.

55,00 kr.

  • Antal Rabarber sorbet
  • Antal Karamel is
  • Antal Blodappelsin sorbet
  • Antal Lakrids is
  • Antal Chokolade is


4. Tilføj til bestilling

0,00 kr (Pris opdateres automatisk ved valg)

DET MED SMÅT
Minimum 4 personer. Samme menu til alle personer.Bestilles senest dagen før inden kl. 12.00
Al maden er forberedt på en måde, så du skal bruge et minimum af tid i køkkenet. Udførlig vejledning følger med.
Menuen tilbydes fra d. 02/01 - 23/12. Pga. travlhed, kan vi desværre ikke tilbyde menuen imellem jul & nytår.