• Klassisk dansk jul - A la FANDANKO

    KLASSISK DANSK JULEFROKOST - A LA FANDANKO
    Julemad med et twist...
    7 lækre retter:

    CONFITERET ANDELÅR (Kan nydes kold eller varm)
    Serveres med hjemmelavet rødkål med solbær

    MARINERET SVINEKAM
    Med æbleflæsk og stegt Speck

    KRYDDER GRAVAD LAKS
    Med gulerods-persillerods panna-cotta

    PRESSET SVINETERRIN
    Serveres med svampecreme og sprød Pancetta

    MARINERET GAMBAS
    Med citron aioli og syltet kål

    STEGT OKSEFILET
    Med cremet karrypickles og syltede agurker

    GLASERET GRIS
    Med portvinsbagte rødbeder og peberrodscreme

    NYBAGT BRØD

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Klassisk dansk julemenu, tilbydes i perioden 05/11-22/12.

    Til de ekstra sultne...

    Som supplement til vores jule tapas piccolo, kan vi tilbyde:
     
    Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce
    Pr. person kr. 35,00

    2 slags oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød
    Pr. person kr. 49,95

    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 05/11-22/12
    149,00 kr
    Læg i kurv
  • Jule tapas Piccolo

    JULETAPAS PICCOLO
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

    7 lækre retter:

    BAGT UNGHANEBRYST

    Serveres med skorzonerrødder og persille aioli

    HJEMMERØGET PERLEHØNEBRYST
    Med safransyltede blomkål og karsecreme.

    GRILLET OG MARINERET GRIS
    Med puré af selleri, samt mandelknas

    MARINEREDE TIGERREJER
    Med perlebygsalat og romesco

    TERRIN AF SPRÆNGT AND
    Med krydret rå-marineret rødkål

    LANGTIDSSTEGT KALVEFILET "SALTIMBOCCA"
    Med salviecreme og ristet parmaskinke

    RILETTE AF KOLD - OG VARMRØGET LAKS.

    Med honningglaseret rødbede

    NYBAGT BRØD

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Jule Tapas Piccolo, tilbydes i perioden 05/11-30/12.


    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 05/11-30/12
    169,00 kr
    Læg i kurv
  • 11 retters Luksus jule tapas

    Luksus jule tapas
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

    7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter

    Kolde retter:

    TERRIN AF SPRÆNGT AND
    Serveres med rå-marineret rødkål.

    HJEMMERØGET PERLEHØNEBRYST

    Med safransyltede blomkål og karsecreme.

    GRILLET OG MARINERET GRIS
    Med puré af saltbagt selleri, samt mandelknas

    MARINEREDE TIGERREJER

    På sprød salat og romesco dip

    BAGT UNGHANEBRYST

    Med skorzonerrødder og persille aioli 

    LANGTIDSSTEGT KALVEFILET "SALTIMBOCCA"

    Med salviecreme og ristet landskinke

    RILETTE AF KOLD - OG VARMRØGET LAKS.

    Med honningglaseret rødbede

    NYBAGT BRØD

    Varme retter:

    FYLDT RAVIOLI VENDT MED BRAISERET KALVESKANK
    og en lækker svampesauce

    STEGT PORCETTA
    Med bagte rodfrugter

    Desserter:


    RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE
    og en lækker kirsebærsauce

    2 SLAGS GODE OSTE

    Med abrikos-mangochutney og nybagt brød

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 05/11-22/12.
    Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.

     
     
    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 05/11-22/12
    249,00 kr
    Læg i kurv
  • Ris a la mande

    Ris a la Mande - Ekstra tilbehør til julemenuer 

    Hjemmelavet ris a la Mande, tilsmagt med hvid chokolade og serveret med en lækker kirsebærsauce
    Julemenuer tilbydes fra d. 06/11-23/12
    35,00 kr
  • Lækre oste

    2 slags oste- Ekstra tilbehør til julemenuer 

    2 slags lækre oste med hjemmelavet abrikos-mangochutney og nybagt brød.

    Tilbydes kun i forbindelse med køb af julemenuer.

    49,95 kr