• Klassisk dansk jul - A la FANDANKO

    KLASSISK DANSK JULEFROKOST - A LA FANDANKO
    Julemad med et twist...
    7 lækre retter:

    Krydder-gravad laks
    med gulerods/persillerods Panna-Cotta

    Glaseret gris
    med portvinsbagte rødbeder og peberrods creme

    Store Grønlandske rejer
    med brøndkarse dip og citronperler

    Stegt oksefilet
    med cremet karrypickles og timians syltede agurker

    Marineret svinekam
    og æbleflæsk med stegt Speck

    Confiteret andelår
    med hjemmelavet rødkål med solbær (Kan nydes kold eller varm)

    Presset svineterrin
    med mild sennepscreme

    NYBAGT BRØD

    Det med småt...

    Vi anbefaler at du forudbestiller. Klassisk dansk julemenu, tilbydes i perioden 04/11-23/12.

    Til de ekstra sultne...
    Som supplement til vores Klassiske jule tapas, kan vi tilbyde:

    Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce
    Pr. person kr. 35,00

    2 slags oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød
    Pr. person kr. 49,95

    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 04/11-23/12
    Klassisk dansk jul - A la FANDANKO
    149,00 kr
    Læg i kurv
  • Jule tapas Piccolo

    JULETAPAS PICCOLO
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost
    7 lækre retter:

    Unghanebryst
    med skorzonerrødder og persille aioli

    Rillette af varmrøget laks

    med honningglaseret rødbede

    Marineret gambas
    med citron-aioli og semitørret tomat

    Grillet og marineret gris
    med puré af selleri og mandelknas

    Rosastegt kalvefilet ”a la Saltimbocca”
    med salviecreme og ristet landskinke

    Andeterrin af sprængt and
    med krydret rå-marineret rødkål

    Grillet julepølse fra Slagteren i Gistrup
    med løg relish og salat med grønkål og granatæble

    NYBAGT BRØD

    Pr. person kr. 149,00
    Menuen anrettes i eksklusive portionsbakker.
    Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade der skal returneres til FANDANKO

    Til de ekstra sultne:
    Risalamande med hvid chokolade og kirsebær sauce
    Pr. person kr. 35,00

    2 Slags oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød.
    Pr. person kr. 49,95

    Det med småt…
    Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade/skåle, som du skal returnere til FANDANKO. Det er nødvendigt at du forudbestiller menuen.
    Vi har gjort de lune retter klar til, at du nemt kan opvarme dem i egen ovn. Har du ikke selv mulighed for det, gør vi det gerne.
    Menuen tilbydes i perioden 04/11-23/12


    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 04/11-23/12
    Jule tapas Piccolo
    Pris 169,00 Nu 149,00 DKK
    Læg i kurv
  • 11 retters Luksus jule tapas

    Luksus jule tapas
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

    7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter

    Kolde retter:

    Unghanebryst
    med skorzonerrødder og persille aioli

    Rillette af varmrøget laks
    med honningglaseret rødbede

    Marineret gambas
    med citron-aioli og semitørret tomat

    Grillet og marineret gris
    med puré af selleri og mandelknas

    Rosastegt kalvefilet ”a la Saltimbocca”
    med salviecreme og ristet landskinke

    Andeterrin af sprængt and
    med krydret rå-marineret rødkål

    Grillet julepølse fra Slagteren i Gistrup
    med løg relish og salat med grønkål og granatæble

    NYBAGT BRØD

    Varme retter:

    FYLDT RAVIOLI VENDT MED BRAISERET KALVESKANK
    og en lækker svampesauce

    STEGT PORCETTA
    Med bagte rodfrugter

    Desserter:


    RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE
    og en lækker kirsebærsauce

    2 SLAGS GODE OSTE

    Med abrikos-mangochutney og nybagt brød

    Det med småt...
    Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 04/11-23/12.
    Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.

     

     
     
    Tilbydes på sølvfade ved min. 10 personer. Julemenuer tilbydes fra d. 05/11-22/12
    11 retters Luksus jule tapas
    249,00 kr
    Læg i kurv
  • Ris a la mande

    Ris a la Mande
    Hjemmelavet ris a la Mande, tilsmagt med hvid chokolade og serveret med en lækker kirsebærsauce
    Pr. person kr. 35,00

    Ved minimum 10 personer, anretter vi gerne i større skåle, der skal returneres til FANDANKO

     

    Julemenuer tilbydes fra d. 4/11-23/12
    Ris a la mande
    35,00 kr
    Læg i kurv
  • Lækre oste

    2 slags oste
    2 slags lækre oste med hjemmelavet abrikos-mangochutney og nybagt brød.
    Kr. 49,95
    Tilbydes kun i forbindelse med køb af julemenuer.

    Lækre oste
    49,95 kr
    Læg i kurv