• Jule tapas Piccolo

    JULETAPAS PICCOLO
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost

    8 SKØNNE RETTER:

    Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede
    med bagte jordskokker, trøffelcreme og urtestøv

    Store håndpillede rejer

    med brøndkarse dip og citronperler

    Rillette af varmrøget laks

    med honningglaseret rødbede

    Confiteret svinebryst

    med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet med grønne urter

    Grillet og marineret gris

    med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas

    Rosastegt kalvefilet ”a la Saltimbocca”

    med juleinspireret pickles og syltede rødløg

    Andeterrin af sprængt and

    med krydret rå-marineret rødkål

    Julepølse fra Slagteren i Gistrup

    med karamelliseret løg og salat med grønkål og granatæble

    NYBAGT BRØD

    Pr. person kr. 169,00
    Menuen anrettes i eksklusive portionsbakker.
    Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade der skal returneres til FANDANKO


    TILKØB TIL DE EKSTRA SULTNE


    Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce

    Pr. person kr. 39,00


    2 slags europæiske oste med abrikos-mangochutney og nybagt brød
    Pr. person kr. 39,00

    Det med småt…
    Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade/skåle, som du skal returnere til FANDANKO.
    Det er nødvendigt at du forudbestiller menuen.
    Menuen tilbydes i perioden 02/11-30/12


    Er i minimum 10 personer, kan vi anrette på pæne sølvfade. Juletapas Piccolo tilbydes fra d. 02/11-30/12
    Jule tapas Piccolo
    169,00 kr
    Læg i kurv

    TILKØB TIL JULETAPAS

  • 11 retters Luksus jule tapas

    Luksus jule tapas
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost
    7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter

    KOLDE RETTER:

    Store håndpillede rejer

    med brøndkarse dip og citronperler

    Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede

    med bagte jordskokker, trøffelcreme og urtestøv


    Rillette af varmrøget laks

    med honningglaseret rødbede

    Confiteret svinebryst

    med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet med grønne urter

    Grillet og marineret gris

    med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas

    Rosastegt kalvefilet ”a la Saltimbocca”

    med juleinspireret pickles og syltede rødløg

    Andeterrin af sprængt and

    med krydret rå-marineret rødkål

    NYBAGT BRØD

    LUNE RETTER KLAR TIL OPVARMNING I EGEN OVN: Skriv en bemærkning, hvis FANDANKO skal varme maden,

    Grillet julepølse fra Slagteren i Gistrup
    med karamelliseret løg og salat med grønkål og granatæble

    Sprød Vol Au Vent
    med ragout af braiseret kalveskank og svampe

    DESSERTER:

    RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE

    og en lækker kirsebærsauce

    2 SLAGS GODE OSTE

    Med abrikos-mangochutney og nybagt brød

    Det med småt...

    Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 02/11-23/12.
    Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.

    Er i minimum 10 personer, kan vi anrette på pæne sølvfade. Luksus juletapas tilbydes fra d. 02/11-23/12
    11 retters Luksus jule tapas
    259,00 kr
    Læg i kurv

    Hvordan skal vi anrette maden?

  • Ris a la mande

    Ris a la Mande
    Hjemmelavet ris a la Mande, tilsmagt med hvid chokolade og serveret med en lækker kirsebærsauce
    Pr. person kr. 39,00

    Ved minimum 10 personer, anretter vi gerne i større skåle, der skal returneres til FANDANKO

     

    Julemenuer tilbydes fra d. 4/11-23/12
    Ris a la mande
    39,00 kr
    Læg i kurv
  • Lækre oste

    2 slags oste
    2 slags lækre oste med hjemmelavet abrikos-mangochutney og nybagt brød.
    Kr. 39,00
    Tilbydes kun i forbindelse med køb af julemenuer.

    Lækre oste
    39,00 kr
    Læg i kurv