• FANDANKOs Jule Tapas Piccolo

    JULETAPAS PICCOLO
    FANDANKOs bud på en lækker julefrokost
    Menuen tilbydes i perioden 02/11-30/12

    8 SKØNNE RETTER:

    Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede
    med bagte jordskokker, trøffelcreme og urtestøv

    Store håndpillede rejer

    med brøndkarse dip og citronperler

    Rillette af varmrøget laks

    med honningglaseret rødbede

    Confiteret svinebryst

    med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet med grønne urter

    Grillet og marineret gris

    med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas

    Rosastegt oksefilet

    med juleinspireret pickles og syltede rødløg

    Andeterrin af sprængt and

    med krydret rå-marineret rødkål

    Julepølse fra Slagteren i Gistrup

    med karamelliseret løg og salat med grønkål og granatæble

    NYBAGT BRØD

    Pr. person kr. 169,00
    Menuen anrettes i eksklusive portionsbakker.
    Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade der skal returneres til FANDANKO


    TILKØB TIL DE EKSTRA SULTNE


    Ris a la Mande med hvid chokolade og kirsebærsauce

    Pr. person kr. 39,00


    2 slags oste fra Arla Unika med grøn tomatmarmelade og nybagt brød
    Pr. person kr. 39,00

    Det med småt…
    Ved minimum 10 personer, kan vi anrette maden på pæne sølvfade/skåle, som du skal returnere til FANDANKO.
    Det er nødvendigt at du forudbestiller menuen.
    Menuen tilbydes i perioden 02/11-23/12 2021


    Er i minimum 10 personer, kan vi anrette på pæne sølvfade. Juletapas Piccolo tilbydes fra d. 02/11-30/12
    FANDANKOs Jule Tapas Piccolo
    169 kr
    Læg i kurv

    TILKØB TIL JULETAPAS

  • 11 retters Luksus jule tapas

    Luksus jule tapas
    FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost
    7 kolde retter + 2 varme retter + 2 desserter
    Menuen tilbydes i perioden 02/11-23/12

    KOLDE RETTER:

    Store håndpillede rejer

    med brøndkarse dip og citronperler

    Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede

    med bagte jordskokker, trøffelcreme og urtestøv


    Rillette af varmrøget laks

    med honningglaseret rødbede

    Confiteret svinebryst

    med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet med grønne urter

    Grillet og marineret gris

    med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas

    Rosastegt oksefilet

    med juleinspireret pickles og syltede rødløg

    Andeterrin af sprængt and

    med krydret rå-marineret rødkål

    NYBAGT BRØD

    LUNE RETTER KLAR TIL OPVARMNING I EGEN OVN: Skriv en bemærkning, hvis FANDANKO skal varme maden,

    Grillet julepølse fra Slagteren i Gistrup
    med karamelliseret løg og salat med grønkål og granatæble

    Sprød Vol Au Vent
    med ragout af braiseret kalveskank og svampe

    DESSERTER:

    RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE

    og en lækker kirsebærsauce

    2 SLAGS GODE OSTE FRA ARLA UNIKA

    Med grøn tomatmarmelade og nybagt brød

    Det med småt...

    Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 02/11-23/12.
    Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.
    Menuen tilbydes i perioden 02/11-23/12

    Er i minimum 10 personer, kan vi anrette på pæne sølvfade. Luksus juletapas tilbydes fra d. 02/11-23/12
    11 retters Luksus jule tapas
    259 kr
    Læg i kurv
  • Ris a la mande

    Ris a la Mande
    Hjemmelavet ris a la Mande, tilsmagt med hvid chokolade og serveret med en lækker kirsebærsauce
    Pr. person kr. 39,00

    Ved minimum 10 personer, anretter vi gerne i større skåle, der skal returneres til FANDANKO

     

    Julemenuer tilbydes fra d. 4/11-23/12
    Ris a la mande
    39 kr
    Læg i kurv
  • Lækre oste

    2 slags oste
    2 slags lækre oste fra Arla Unika med hjemmelavet grøn tomatmarmelade og nybagt brød.
    Kr. 39,00
    Tilbydes kun i forbindelse med køb af julemenuer.

    Lækre oste
    39 kr
    Læg i kurv