SNAPAS

"SNAPAS" - HVAD ER NU DET?
FANDANKOs SNAPAS er en nyfortolkning af klassisk dansk smørrebrød. Vi har valgt at lave vores Snapas små og delikate … så der er plads til flere skønne smagsoplevelser.

Til en frokost anbefaler 4-5 stykker.
Til et hovedmåltid anbefaler vi 6-7 stykker.


Lækre special øl

Lækre special øl

Lækre special øl fra håndbryggeriet BANG & HARBO
Bang & Harbo Består af studiekammeraterne Klaus Bang, fra Holstebro og Michael Harbo, fra Aalborg samt Direktøren for det hele, Jonas Skovgaard-Hansen, fra Islands Brygge. Håndbryggere siden begyndelsen af 00’erne, men i 2016, efter to DM-guldmedaljer i håndbryg, valgte vi at starte fantombryggeriet Bang & Harbo.

Vi tilbyder 3 af deres skønne varianter i smukke halv-liters flasker:

THE LONDONER
The Londoner er en Britisk Golden Ale, med et twist. Farven er ravgylden og klar, smagen er klassisk britisk, men der er skruet op for humlearomaen. Bitterheden er holdt nede og sammen med den moderate alkoholprocent gør det den let at drikke to af.

WEISSE THILDE
Weisse Thilde vandt guld ved DM i håndbryg 2016 og var sammen med Bang & Harboes brown ale, Tremendous – som også vandt guld – den direkte årsag til at de stiftede fantombryggeriet Håndbryg.

BIERRE DE BOULES
Lys liflig og læskende pale ale, der smager af sol og sommer. Den har en let mundfylde, lav bitterhed og en behagelig kombination af lys malt, krydrede noter og citrus, der har vokset i både i Amerika og på det europæiske kontinent.

 

 

 

49,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage