Luksus jule tapas - 11 skønne retter

Luksus jule tapas - 11 skønne retter


FANDANKOs bud på en utraditionel julefrokost
8 kolde retter + 2 varme retter + 1 dessert
Menuen tilbydes i perioden 07/11-23/12

KOLDE RETTER:

Rillette af varmrøget laks
med bagt marineret glaskål og ærteskud.

Store håndpillede rejer
med brøndkarse-dip og citronperler.

Grillet og marineret gris
med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas.

Rosa-stegt oksefilet
med juleinspirerede pickles og friterede løg.

Sprængt andebryst
med æblepeberrod a la æbleflæsk.

Confiteret gris
med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet på grønne urter.

Juleinspireret pølse
med karamelliserede løg og salat af grønkål og granatæble.

Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede
med confiteret persillerod, trøffelcreme og urtestøv.

Nybagt brød


LUNE RETTER KLAR TIL OPVARMNING I EGEN OVN:
Skriv en bemærkning ved check-out, hvis FANDANKO skal varme maden.

Jule-Burnt ends BBQ
marineret gris med et twist af jul. Lun rødkålssalat med nødder, appelsin og krydderurter

Sprød Vol Au Vent
med ragout af braiseret kalveskank og svampe


DESSERT:


RIS A LA MANDE MED HVID CHOKOLADE

og en lækker kirsebærsauce

 


Det med småt...

Vi anbefaler at du forudbestiller. Luksus julemenu, tilbydes i perioden 07/11-23/12.
Lune retter er klar til opvarmning i egen ovn - Vi gør det dog gerne hvis de ønsker det.
Menuen tilbydes i perioden 07/11-23/12

299,00,-

Læg i kurv
Gå tilbage