
Selskabsmenuer
-
Selskabsmenu 1
4 kolde retter og nybagt brød + 1 lun ret + ost eller dessert
Kolde retter
Lufttørret skinke med langtidsbagte cherrytomater og reven parmesan
Pastrami fra Slagter Holmberg med wasbi-syltede rodfrugter
Carpaccio af koldrøget laks med sprøde salater og trøffel-mayo
Sprøde crostini med hjemmelavet pesto
Nybagt brød
Lun ret (Klar til opvarmning i egen ovn):
Skøn pastararet med fyldt Pappardelle og cremet sauce med kylling og svampe
Dessert
Franske konditorkager med ”Mojito-syltede” bær
Eller
Europæiske oste med hjemmelavet grøn tomatmarmeladePr. person kr. 199,00
DET MED SMÅT:
- Minimum 10 personer.
- Maden kan anrettes i "Corona-venlige" portionsbakker + kr. 8,00
199,00 krLæg i kurvStørrelseHvordan skal vi anrette maden?
- Minimum 10 personer.
-
Selskabsmenu 2
6 kolde retter og nybagt brød + 1 lun ret + ost eller dessert
Kolde retter
Lufttørret skinke med langtidsbagte cherrytomater og reven parmesan
Pastrami fra Slagter Holmberg med wasabi-syltede rodfrugter
Carpaccio af koldrøget laks med sprøde salater og trøffel-mayo
Store Grønlandske rejer med brøndkarse dip og citronperler
Skøn salat med hjemmesyltede grønsager og frisk mozzarella
Skåle med hjemmelavet pesto og 2 slags aioli
Nybagt brød
Lun ret – Klar til opvarmning i egen ovn
Saltimbocca – Kalvefilet med parmaskinke, salvie og cremet flødesauce
Små ristede kartofler
Dessert
Franske konditorkager med ”Mojito-syltede” bær
Eller
Europæiske oste med hjemmelavet grøn tomatmarmeladePr. person kr. 225,00
DET MED SMÅT:
- Minimum 10 personer.
- Maden kan anrettes i "Corona-venlige" portionsbakker + kr. 8,00
- Lun ret er tænkt som en "tapas-ret" Dvs. vi beregner 1 stykke kød pr. person. Dobbelt portion muligt. + kr. 35,00. Kontakt personalet i butik, hvis dette ønskes.
Minimum 10 personer.225,00 krLæg i kurvStørrelseHvordan skal vi anrette maden?
- Minimum 10 personer.
-
Luksus selskabsmenu
8 kolde retter og nybagt brød + 2 lune retter + ost + dessert
Kolde retter
Store Grønlandske rejer med brøndkarse dip og citronperler
Lufttørret skinke med langtidsbagte cherrytomater og reven parmesan
Pastrami fra Slagter Holmberg med wasabi-syltede rodfrugter
Salat af sprængt kylling, med kapers, asparges og syltet kejserhat
Carpaccio af koldrøget laks med sprøde salater og trøffel-mayo
Rosa-stegt oksefilet med estragoncreme, ærteskud og sprøde ”fritter”
Skøn salat med hjemmesyltede grønsager og frisk mozzarella
Skåle med hjemmelavet pesto og 2 slags aioli
Nybagt brød
Lune retter. Klar til opvarmning i egen ovn
Saltimbocca – Kalvefilet med parmaskinke, salvie og cremet flødesauce. Hertil små ristede kartofler.
Butter Chicken med Naan-brød og couscous
Desserter:
Franske konditorkager med ”Mojito-syltede” bær
2 slags europæiske oste. Hertil hjemmelavet grøn tomatmarmelade
Pr. person kr. 325,00
Minimum 10 personer.Menuen anrettet på pæne sølvfade/skåle.
Portionsbakker er desværre ikke muligt på denne menu.
Minimum 10 personer.325,00 kr -
Tilkøb
Skal du forudbetale for en ekstra kuvert, eller for et produkt der ikke findes på vores webshop, kan du gøre det her.
Sådan gør du:
1. Tilføj en kommentar om, hvad det er du skal betale for og om det skal tilknyttes en eksisterende bestilling.
2. Skal du f.eks. betale kr. 349,00 skriver du i feltet "Antal" 349 og trykker på knappen "Læg i kurv" Skal du betale et andet beløb, ændrer du naturligvis bare til dette - bemærk venligst, at der ikke kan bruges komma i feltet.
3. Du bliver nu guidet videre i betalings og bestillingsprocessen.Har du spørgsmål, kan du kontakte butikken på tlf. 98162211 i tidsrummet 09.00-20.00, lørdage dog kun til 18.00
1,00 kr