ARLA UNIKA OSTE TAPAS

  • UNIKA Oste-Tapas

   OSTE-TAPAS MED ARLA UNIKA OSTE

   Hvis du er oste-elsker er der godt nyt. Vi har nemlig opgraderet vores oste-tapas således, at den nu indeholder 7 delikate ARLA UNIKA oste, hjemmelavet grøn tomatmarmelade og nybagt brød.

   HVAD ER ARLA UNIKA?
   Arla Unikas produkter er udviklet i samarbejde med passionerede produktudviklere, dygtige kokke, baristaer og nytænkende iværksættere.
   Missionen er, at udvikle helt særlige mejeri - og smagsoplevelser. Ostene er ofte 3-5 år undervejs og tilbydes kun til udvalgte restauranter og specialforretninger.

   DU FÅR:

   HAVGUS12
   Havgus12 har fået sit navn fra den oprindelige tanke om at udvikle en terroir-ost fra Vadehavet. Tallet 12 angiver det antal måneder, osten er modnet.

   GAMMEL KNAS
   Gammel Knas har fået sig navn på grund af kombinationen af de knasende proteinkrystaller og den lange modningsperiode på 24 måneder. 

   UNIKA KRY
   Kry er inspireret af den franske betegnelse for upasteuriseret mælk lait cru. At være kry betyder samtidigt at være selvsikker og lidt kæphøj.

   KRONDILD
   Krondild afspejler det, osten handler om, nemlig at fortolke dild i osteform.

   RØD LØBER
   Rød løber er en videreudvikling af Stor Rød Løber, som er kendetegnet ved sit rødlige ydre og ofte løbende kerne.

   DEN HVIDE DAME
   I udviklingsstadiet blev osten kaldt for Den Fede Dame. Forbigående politisk korrekthed gjorde dog, at navnet blev ændret til Den Hvide Dame i tråd med ostens farve.

   DRUNKEN DOG
   Drunken Dog er Sirius osten druknet i Stauning Whisky. Samtidigt er stjernen Sirius en del af stjernetegnet Store Hund.

   NYBAGT BRØD OG HJEMMELAVET MARMELADE MED GRØNNE TOMATER.

   Det med småt:
   Anrettes i eksklusive portionsbakker.
   Ved minimum 10 personer, kan vi anrette på pæne sølvfade.
   Bør forudbestilles.
   Vi anbefaler 1 bakke til et hovedmåltid. Til et let måltid, eller i kombination med en af vores andre Tapas, kan bakken sagtens deles til 2 personer.

   Temperering:
   Ved at lade ostene temperere inden du skal nyde dem, så får du en mere nuanceret og koncentreret smagsoplevelse. Tag ostene ud af køleskabet en times tid før de skal spises. Jo hårdere ostene er, jo længere tid skal de bruge på at temperere.

    


    

   UNIKA Oste-Tapas
   139,00 kr
   Størrelse

   Læg i kurv